(+45) 60 12 15 90 Vanessa@keepyousafe.dk

Referencer

Referencer

Samarbejde i relation til Aalborg Karneval

Kresten Thomsen

Dialogen med Vanessa i Aalborg Karneval opstod, da vi havde brug for at professionalisere sikkerhedsorganisationen efter mange år med samme folk på de samme poster. Aalborg Karneval valgte at opsige alle samarbejdsaftaler og opsøge nye muligheder.

Vanessa kom ind i det første år som chef for alle professionelle vagter, som varetager sikkerhed i Kildeparken. Vanessa var igennem hele den indledende proces ekstremt opmærksom på ”huller i osten”, hvorfor sikkerhedsafviklingen i Kildeparken fik et meget stort løft allerede det første år.

Kommunikationsniveauet blev løftet markant, og der var en meget stor tryghed fra både frivillige, vagter og myndigheder, som Vanessa ligeledes tog som chef for de professionelle vagter.

Efter endt afholdelse, fremsendte Vanessa en dybdegående evaluering med optimeringsmuligheder i kommunikation, skiltning, forberedelser og bemanding, hvilket gjorde, at Vanessa både fik ansvaret for professionelle vagter og hegnsvagter det andet år.

Med en total udskiftning i Sikkerhedsorganisationen oplevelse Aalborg Karneval den professionalisering vi havde efterspurgt, og vores dialog med beredskab og myndigheder fik et markant løft. Det er i meget stor grad Vanessas fortjeneste, at denne professionalisering forløb så positivt.

Vanessa taler altid med myndighed og er reflekteret, så vi som arrangører kan slappe af og være sikker på, at der afvikles med maksimal forberedelse og autoritet.

Alle omkring Aalborg Karneval har oplevet Vanessa som utrolig kompetent og vellidt af både ansatte, frivillige og myndigheder, og det ansvar hun tager, kan hun også stå på mål for.

Samarbejde i relation til Aairport Festival

Kresten Thomsen

I opstarten af Aairport Festival, var Vanessa en af de første jeg tog kontakt til, da jeg kun har oplevet virkelig høj kompetence i mit tidligere samarbejde med Vanessa.

Vanessa blev indsat som sikkerhedschef i Aairport Festival og er således bindeleddet mellem myndigheder, professionelle vagter og hegnsvagter, under afvikling.

Vanessa var ligeledes inde over beredskabsplanen og placering af vagter, så der var 360 graders perspektiv på forberedelse og afvikling. Vi havde fra starten et meget tæt samarbejde med Politiet, som kun har rosende ord om hele Aairport Festival vagtsituation, og Politiet har spurgt, om Aairport Festival kan være case på, hvordan man afvikler store events i Nordjylland.

En sådan forespørgsel kommer kun, hvis man har afviklet over forventning og i positiv dialog med myndigheder.

Vanessa har igennem de sidste tre år altid udstrålet kompetence, viden og kontrol i de diskussioner vi har haft som diverse sikkerhedstiltag. Altid forberedt til tænderne og går de ekstra kilometer, der skal til, for at afviklingen kører optimalt.

Derfor vil jeg give mine bedste og varmeste anbefalinger til Vanessa Keep og Keep You Safe.

Jeg har ikke behov for at se andre steder hen for at finde den bedste sikkerhedschef til de events jeg planlægger.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.